Even voorstellen

“If you can dream it you can do it”

 

Laat mij het doen!

Hallo, ik ben Tanja Lucke, Virtual Assistant en samen met mijn gezin woon ik in Heerhugowaard.

Plannen Regelen en Organiseren is het meest dankbare wat je voor een ander kan doen.  Van veel mensen is dit geen hobby, terwijl ik mij hierbij als een vis in het water voel.

Eind 2019 kwam er een drijfveer naar boven. Mijn drijfveer is om alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen 30 jaar heb opgedaan, bij meerdere ondernemers wil inzetten. Door op onderzoek uit te gaan kwam ik bij het beroep Virtueel Assistant (VA) terecht.

Ik zei tegen mijzelf: ‘Dat ben ik!’

De opleiding ‘Start Succesvol als High Level VA’ aan de VA Business Academy heb ik gevolgd en afgerond.

Op 7 juni 2021 is VA-Star opgericht.

 

SNEL

EFFICIENT

PRO ACTIEF

 

 

Ondernemers zoals jij, besteden veel tijd aan je bedrijf, je gezin, je vrienden, je hobby’s, je huis en ga zo maar door. Helaas zitten er nog steeds ‘maar’ 24 uur in een dag. Vaak genoeg zal je bijvoorbeeld ‘het klusje aan je huis’ niet doen door tijdgebrek. Er wordt een afspraak afgezegd, want je energie is op. Je wilt die offerte nog maken en dat ene telefoontje moet nu echt gepleegd worden.

Mijn missie is om de drukke MKB-eigenaar, de ZZP’er of de manager werk uit handen te nemen op vlak van planning en organisatie, administratie en social media. Hierdoor krijg jij meer tijd vrij om te doen waar je écht goed in bent.

Ik ben de aanvulling voor jouw bedrijf voor structurele of incidentele werkzaamheden waarvoor geen vaste medewerker nodig is.

Mijn omgeving zegt over mij dat ik positief in het leven sta. Ik ben altijd in voor gezelligheid en kan slecht tegen onrechtvaardigheid.

Reizen vind ik heerlijk, nieuwe steden, andere culturen, kennismaken met eten uit het land of streek. Buitenlandse reizen geven mij een rijker gevoel door ervaringen die je op doet en het ontmoeten van andere mensen.

Ben jij nu ook enthousiast geworden over een VA en wil je weten hoe dit in zijn werk gaat?

Wat vinden opdrachtgevers

Bij De-Slaapfabriek zien we dat het telkens drukker wordt, we verder groeien en dus behoefte hadden/hebben aan extra handjes én brains. Medewerkers in dienst nemen is in deze fase lastig omdat we parttime en fulltime medewerkers een afgebakend werkpakket zouden willen geven, terwijl het in de praktijk heel veel uiteenlopende onderwerpen zijn. We hadden meer behoefte aan invulling van zowel eenvoudige als meer complexe, incidentele werkzaamheden, en op momenten dat we het nodig vinden (dus niet fulltime) We zagen al snel dat Tanja een aanvulling kon zijn op ons team. Ze heeft aan een half woord (of kwart woord zelfs) genoeg, stelt de juiste vragen en maakt zich de materie snel eigen. Dit geldt voor zowel operationele werkzaamheden als voor de meer tactische/strategische en langere termijn werkzaamheden. Los van haar zakelijke bijdrage zorgt ze ook voor gezelligheid en een ''female touch'' in deze door mannen geleide organisatie. Of het nu gaat om een klant opvangen, stil staan bij een verjaardag, eenvoudige werkzaamheden uit handen nemen, een flyer/brochure maken of meedenken in de toekomstontwikkeling, Tanja is op vele fronten zowel een sparringpartner als doener. We kunnen Tanja zeker aanbevelen. Ze is een enthousiaste en ''frisse'' verschijning, communicatief sterk en een teamplayer die ook echt haar effort graag in een concrete bijdrage aan het resultaat van ons bedrijf omgezet wil zien. Tanja is veelzijdig en bovenal een fijn mens in de omgang.

– René Sluis –
De-Slaapfabriek

Ik was al langere tijd op zoek naar structuur in mijn agenda en administratie, dit zijn helaas kwaliteiten die ik zelf niet bezit en om die reden op zoek gegaan naar iemand die me hiermee kan helpen om zo tijd uit handen te nemen! Gezien ik mij bezighoud met meerdere projecten ontbrak het echt aan structuur en daardoor ook overzicht. Niet alleen in mijn dagelijkse planning en agenda, maar ook in taken die gedaan moesten worden en het tijd vrijmaken hiervoor. Het liep te veel door elkaar heen waardoor er veel bleef liggen. Sinds de samenwerking merk ik een groot verschil in rust in mijn hoofd en een administratie die op orde is. Het grootste gewin is voornamelijk op persoonlijk vlak, de rust die het met zich mee brengt en de wetenschap dat er niks achter blijft. Tanja werkt snel en duidelijk, wat ervoor zorgt dat ik mij vooral kan focussen op het creatieve aspect van ondernemen waar Tanja veel administratieve zaken op zich neemt. Dit uit zich op zakelijk vlak op progressie in meerdere opzichten! Ik zou Tanja aanbevelen omdat zij zichzelf als het ware uitbetaald, simpelweg omdat er veel meer tijd vrij is om mijn zaken te ontwikkelen en te laten groeien waardoor er meer omzet binnenkomt, waar ik voorheen geen tijd voor had. Ik denk dat elke zelfstandig ondernemer hier baat bij heeft (klein of groot). Vooral omdat je zelf kan kiezen hoeveel uur je uit wilt besteden en zo, in samenwerking met Tanja, precies kan invullen hoe je gebruik wilt maken van Tanja's VA kunsten. Een dikke aanrader dus!

-Max Caminita-
Restaurant Morris

Bij Special Metals blijven wij groeien en zijn we altijd opzoek naar betere werkmethoden en inzet van personeel. Er zijn soms werkzaamheden waar je niet iemand voor kan aannemen in dienstverband. Deze taken kwamen vaak bij mij terecht. En daar ligt niet mijn kracht. Via een bekende kwam ik in contact met Tanja en zij is een verademing voor mij als ondernemer. Punten die je wilt regelen en uitzetten maar waar je niet aan toe komt. Tanja pakt dit op en regelt het direct. Wat is dat toch fijn. Ik kan me op andere dingen focussen, zonder dat er bepaalde werkzaamheden niet gebeuren. Heerlijk!

– Frank Kesselaar –
Special Metals

Ik ben nu zelf een jaar geleden begonnen als VA. De laatste maanden is mijn bedrijf hard gegroeid en bleef er veel aanvraag binnen komen. Ik ging vaker nee verkopen, maar dit was eigenlijk zonde. Ik heb toen een oproep geplaatst voor een VA en werd al heel snel gebeld door Tanja. De kennismaking verliep meteen goed en toen heb ik besloten om met Tanja aan de slag te gaan. Tanja is bereid om hard te werken en wil ook graag van mij leren. Het contact verloopt soepel en Tanja reageert snel. Daarnaast denkt ze graag met me mee over de kansen en mogelijkheden voor mijn bedrijf.

– Kim Soemers –

×